Info rond werkzaamheden ivm de fietsbrug op de stropkaai

 

Start werken : 6 mei 2019 - voorzien einde : mei 2020

 
 
 
Update : 16.09.2019
De werken zijn momenteel gevorderd tot op de stropkaai. De doorgang naar de site langs de kant van de Sint-Juliaanstraat zal regelmatig gesloten zijn voor auto's. De doorgang langs de kant van de lentestraat zal steeds bereikbaar blijven voor auto's die naar onze site moeten. Deze doorgang is enkel te bereiken via de binnenring. De uitrit van de site is nog steeds via de STROPSTRAAT.
Update : 21.05.2019
De werken op de stropkaai zijn gestart. Er is enkel doorgang mogelijk voor de personen die op onze site moeten zijn. Op onze site geld vanaf heden het eenrichtingsverkeer. Dat wil zeggen dat je de sit moet oprijden via de STROPKAAI en de sit moet verlaten via de STROPSTRAAT.

update : 13.05.2019

Werken zijn gestart aan de overkant van de stropkaai. Aan de stropkaai zullen er tijdelijk en plaatselijk wel werken kunnen plaatsvinden.

 

update : 25.04.2019

Vanaf de start van de werken zal er éénrichtingsverkeer plaats vinden op de site. Dat wil zeggen dat de toegang van de site via de stropkaai zal gebeuren en je verlaat de site via de stropstraat.
 
De toegang tot de site kan verschillen en zal afhankelijk zijn van de plaats van de werkzaamheden. Via deze website kan je volgen wanneer je via de kant Sint-Juliaanstraat of via de R40 de site zal kunnen bereiken.